· 

KNSB bekeravontuur dit jaar al vroeg ten einde.

Nadat we vorig jaar op een haar na de landelijke halve finale van de KNSB-beker hadden gemist, toog op vrijdag 29 november een Spijkenisser KNSB viertal vol goede moed naar Leiden. Om daar in de tweede ronde van het nieuwe seizoen de regerend landskampioen LSG proberen een beentje te lichten…..


Het was wat passen en meten om een gaatje in een ieders agenda te vinden, maar uiteindelijk lukte dat, al was het gevolg dat vooral LSG niet op zijn allersterkst kon aantreden. Maar met drie IM’s en een gemiddelde rating van 2421 was er sprake van een leuke uitdaging voor onze Spijkenisser topspelers. Wij waren ruim op tijd, stonden ontspannen aan de start en hadden er zin in! Lees 
het gedetailleerd verslag op de verenigingswebsite door Erik Both, hier.