· 

HSV Spikes DE vereniging om te Honkballen en Softballen in Nissewaard

DE plek om te Honk- en of Softballen in Nissewaard, is toch wel bij HSV Spikes aan de Sportpolderweg in Spijkenisse.

 

Spikes is de enige honk- en softbalvereniging in de gemeente Nissewaard (Spijkenisse/Bernisse) en beschikt over een fantastisch mooi sportcomplex met een volwaardig honkbalveld, een softbalveld én een BeeBallveld.

 

Het seizoen is inmiddels al lang voorbij en de vereniging heeft het feestelijk afgesloten met een zogenaamde end of season party. De focus is nu op wat eindejaar activiteiten met op 21 december een nog nader te benoemen activiteit. Ook is men natuurlijk al bezig met het volgende seizoen. Zo is men op zoek naar nieuwe leden en heeft men een leuke actie bedacht. Omdat je natuurlijk niet meteen weet of de sport iets voor je is, is het mogelijk om op de website van de vereniging een contact formulier in te vullen, waarmee je je op kunt geven voor twee proeflessen. Je leert dan meerdere ins en outs van het Honkbal (of als je wilt van het softbal) en kan je erna eventueel opgeven als nieuw lid van de vereniging. Er is over het algemeen in alle categorien en alle leeftijden wel ruimte voor nieuwe spelers. Men ziet u, je, graag op de prachtige velden, om deze mooi sport te beoefenen!