· 

OACN Boys 1 verslaat HMC 1

Vrijdag 6 december stond voor OACN de 11e wedstrijd van de competitie op het programma tegen HMC.


OACN dat in de competitie thuis nog ongeslagen is, komt zwak uit de startblokken. Vanuit de aftrap is het HMC dat de score met een hard afstandsschot op 0-1 zet. Na de 0-1 recht OACN de rug en komt het terug
tot 4-1. Na de 4-1 zijn er genoeg kansen voor OACN om de score uit te breiden. Echter is het niet OACN maar HMC die het net weet te vinden, 2 zwakke momenten in het omschakelen bij OACN en de stand staat op 4-3 dat tevens de ruststand is.

 

Na de rust is de zwakke periode van OACN nog niet voorbij en HMC komt zelfs op voorsprong 4-5. Na de 4-5 is het echter OACN dat tegen het leeg gestreden HMC de overhand neemt in de wedstrijd en de eindstand op 8-5 zet.


Vrijdag 13 december zal de huidige nummer 2 van de competitie OACN het opnemen tegen de nummer 3 TPP Feyenoord 2. OACN hoopt op een goed resultaat zodat zij goed de winterstop in zullen gaan.


Verslag D.V.

Foto's Ruud Vermeer kunt u hier bekijken.