· 

Winst Volley Voorne Heren 1

Vandaag, 7 december 2019, speelden wij de tweede wedstrijd tegen Volleybal Vereniging CVV Spirit Barendrecht. Ditmaal niet tegen het Heren 2 team, maar een nieuwkomer in de 1e klasse, Heren 3. Met aardig wat mankracht stormde zij al vroeg het veld op om aan de warming-up te beginnen. Voor Voorne heren 1 was het vanwege de zaaldienst niet mogelijk om vroegtijdig te beginnen met opwarmen, tot grote frustratie van de coach van meisjes A van de Molenwiek welk met stoom uit de oren het inspelen kwam verstoren.

 

Beginnend met inspelen hadden de beide middenaanvallers het al flink op elkaar gemunt. Milco Vermaat sloeg tot 2 keer toe per abuis zijn tegenstander om de oren, waarvoor uiteraard excuses, toch?

Na het inspelen was het dan eindelijk tijd voor sportieve revanche. Een vastberaden eerste team van Voorne wist wat het haar te doen stond en verzaakte daar in de eerste set zeker niet in: 25-19.

 

De tweede set begon wat stroef, Spirit Heren 3 kwam zelfs op een comfortabele voorsprong. Echter door 2 goed geplaatste time-outs wisten de krasse knarren het tij te keren; 25-20.

 

De 3e set is over het algemeen de set waar het 4-0 syndroom dan optreedt bij heren 1. Echter was vandaag iedereen vastberaden om dit eens in ons voordeel te beslechten. Dit gebeurde dan ook; 25-19.

 

In de 4e set was het verzet van het kranige Spirit dan wel gebroken. Wat onnodige foutjes slopen in het spel van beide teams. Maar Voorne wist ook in deze set de voorsprong te verzilveren; 25-18.

 

Vandaag was dan een dag dat Matthijs en Jordi Vogelaar elkaar iedere keer konden vinden. De dag dat rust en kalmte gepaard gingen met een gezonde hoeveelheid fanatisme én de dag dat Voorne Heren 1 eindelijk weer haar 3-1 syndroom wist te overwinnen.

Shout out naar de boys!🍻👌