· 

Basketbalvereniging Voorne zet zich in voor KiKa.

Op zaterdag 4 januari 2020 organiseert BV Voorne weer het jaarlijkse oliebollentoernooi in de Dukdalf. Tijdens dit toernooi zet de vereniging zich in om geld in te zamelen voor de stichting KiKa (Kinder Kanker).

 

Op 22 juli 2019 overleed Barrie Wagner. Hij was onder andere trainer van het X12 team en hij heeft BV Voorne op meer dan 1 manier geïnspireerd.

Zo heeft Barrie in de laatste periode van zijn leven persoonlijke acties op touw gezet in het belang van kinderen met kanker. Uit zijn naam wil de vereniging daarom tijdens het toernooi geld inzamelen voor KiKa.

 

De dag bestaat uit een mooi programma.

’s Ochtends wordt er begonnen met een clinic voor de jeugd, gegeven door Vincent Krieger. Vincent is 89-voudig international van het Nederlandse team en heeft ook jaren in Amerika gebasketbald. Na de clinic worden er door de leden van BV Voorne gesponsorde vrijeworpen geschoten. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen.

 

’s Middags is er een basketbaltoernooi voor de (oud)-leden en een ouder-kind toernooi. Tijdens de gehele dag zal een er loterij zijn met prachtige prijzen. Aan het einde van de dag hoopt de organisatie een prachtig bedrag voor Kika bij elkaar gesport te hebben. Wil je meedoen/helpen met deze dag, kijk dan even op de BV Voorne Facebookpagina of -website.