· 

Kent u GV Sportuna uit Spijkenisse/Nissewaard al?

Missie en werkwijze

Sport brengt mensen samen, verbetert het zelfbeeld en is een uitlaatklep voor de energie die we allemaal in ons hebben. Sport heeft ook een belangrijke maatschappelijke waarde, o.a. in relatie tot gezondheid. Sport hoort deel te zijn van het leven van kinderen vanwege zijn opvoedkundige waarden: je leert er veel over jezelf als mens en over je lichaam, je vormt je karakter. Je leert er over anderen door te werken in groepen en begeleid te worden door verschillende trainers.  Zaken waar je je hele leven profijt van kan hebben! Sporten is eigen aan de mens en levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van leven; de gezondheid (conditie, fitheid, gewichtsbeheersing), de vorming van het lichaam, het verleggen van grenzen, het stimuleren van doorzettingsvermogen of het onderdrukken van stress, en het leggen van sociale contacten. Tijdens sporten worden vaak vriendschappen voor het leven gemaakt!

 

Onze visie 

Sporten doe je in de eerste plaats voor het plezier dat het je geeft om te bewegen, voor jezelf en met anderen. Onze visie is dat sporten een gezonde ontspanning door inspanning is waarbij het niveau van het beoefenen niet van belang is. Je doet het in eerste instantie niet met de gedachte om topsporter te worden, omdat sport zoals hierboven beschreven veel meer biedt dan alleen prestaties neerzetten.

 

Realiseer je wensen en dromen.

 

Bij G.V. Sportuna bieden we de mogelijkheid om je persoonlijke wensen en dromen te realiseren als het gaat om de gymnastieksport. Er is een gevarieerd aanbod van verschillende disciplines op diverse niveaus. Van 45 min per week ouder- & kindgym tot 5 uur per week trainen in de ritmische gymnastiek selectie. G.V. Sportuna  bestaat nu bijna 75 jaar. Wij hopen dat je bij ons een fijne plaats in een van onze lessen kunt vinden.

Kijk hier voor de overige informatie en het geweldige lesaanbod van de vereniging.