· 

VV Vierpolders op zoek naar nieuwe trainer

VV Vierpolders en Paul Bestebreur hebben besloten de huidige samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen. De trainer uit Nieuw Beijerland heeft dan drie seizoenen voor de club uit Vierpolders gewerkt. Hierin heeft hij mooie resultaten behaald. In 2018 promoveerde hij met het elftal, via de nacompetitie, naar de Derde Klasse. Volgens de vereniging een unieke prestatie in de clubhistorie van de vv Vierpolders. Vorig seizoen wist Paul zich met zijn team te handhaven in diezelfde klasse. In het huidige seizoen gaat het helaas een stuk moeizamer. Trainer en spelers zullen er alles aan moeten doen om degradatie te voorkomen.

 

Aanstaande zaterdag 14 december speelt Vierpolders zijn laatste competitiewedstrijd van 2019 thuis aan de Coosenhoek tegen HBSS.

 

Na de winterstop gaat de selectie van Vierpolders in het weekend van 11 januari 2020 op trainingskamp naar Mierlo. Daar zal zeker getracht worden de basis te leggen voor een succesvolle tweede seizoenshelft.

 

Vierpolders is vanaf heden op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2020-2021.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Nico Heijmans, via telefoon 06-12990423 of via email: nico.heijmans@gmail.com.