· 

Iris van Bokhoven (16 jaar) uit Brielle, debuteert in Oranje!

De 16 jarige Iris van Bokhoven heeft onlangs haar debuut gemaakt in Oranje. Het grote voetbaltalent komt in de competitie uit voor Excelsior Barendrecht. Tot de “D” tjes heeft Iris bij VV Brielle gevoetbald waarna ze koos voor het vervolgen van haar carrière bij VV Spijkenisse. Ze speelt dit seizoen voor het eerst bij Excelsior/ Barendrecht in het elftal van coach Richard Mank. Daar doet Iris het dermate goed en viel ze op bij de vertegenwoordigers van de KNVB. Via de mail kreeg Iris te horen dat ze tot de definitieve selectie van Oranje onder 17 hoorde. Bondscoach Robert de Pauw liet haar debuteren  tegen Denemarken in Zaltbommel. Deze mistwedstrijd werd met 2-1 gewonnen. ( voor een wedstrijdverslag, kijk op de website van de KNVB. Vandaag ( vrijdag 13 december 2019) speelt ze met haar team tegen ADO den Haag, dat is meteen de laatste wedstrijd van 2019. De eerstvolgende activiteit met Oranje zal in het nieuwe jaar zijn, waarschijnlijk met een oefenwedstrijd tegen België. Binnenkort meer nieuws over Iris van Bokhoven.