· 

Shaquille Warren bouwt verder aan haar sportieve en maatschappelijke toekomst

De op Voorne Putten en ver daar buiten, bekende hockeyster Shaquille Warren, bouwt momenteel verder aan haar sportieve en maatschappelijke  toekomst. De oud speelster van HC Voorne en huidig topper bij HC Schiedam Dames 2 is bezig met een zeer interessant traject. Afgelopen zomer is Shaquille afgestudeerd aan de HALO en vanuit haar eigen ervaring, feed back en onderzoek voor haar scriptie heeft ze een zeer interessant onderwerp aangesneden. SELECTEREN KUN JE LEREN.Hoe werkt de selectieprocedure binnen een (hockey)vereniging? Is deze gebaseerd op het aloude Fingerspitzengefühl of zit er beleid en bepaalde gedachten achter.

 

Ze trof hierin verschillende situaties aan en bepaalde voor haarzelf, hier iets mee te willen gaan doen. Ik vind dat je ontzettend veel kunt doen aan de ontwikkeling van een speler, of van een persoon in het normale maatschappelijke leven. Ik wil dit met mijn open vaardigheid en mijn opgedane kennis tijdens mijn opleiding en afstudeerscriptie concretiseren en verenigingen hiermee helpen. Veel clubs werken nog niet met een gerichte procedure en zo heb ik verenigingen en bijvoorbeeld de KNHB (Hockeybond)benaderd. Ook werd ze zelf door het vakblad Sportgericht benaderd. Inmiddels heeft ze diverse gesprekken gevoerd. De hockeybond heeft de intentie om samen te werken met Shaquille en is enthousiast over haar project. Ook publiceerde de bond onlangs een persbericht. Het vakblad besteed binnenkort ruim aandacht voor de ambities en het traject van Shaquille. Eerder besteedden wij ook al ruim aandacht aan de carrière van de ondernemende jongedame (van wie zal ze het hebben? ) door middel van een mooi interview.

Op de vraag waar de ambities van Shaquille liggen en wat de vervolgstappen zullen zijn, zegt ze: Ik ga nu eerst een maand helemaal niets doen. Ik heb de afgelopen jaren keihard gewerkt en wil door middel van een mooie vakantie even tot rust komen. Het lijkt dat er, door middel van het publiceren van het artikel, een soort van mediabom is ontploft. Hierdoor krijg ik ontzettend veel leuke reacties en zal ik mijn aandacht moeten verdelen. Ik kan de komende maand alles op een georganiseerd rijtje zetten en erna beslissen wat ik wil gaan doen. Ik moet jullie ook eerlijk zeggen dat ik de afgelopen tijd, het schrijven van artikelen ook wel zeer interessant ben gaan vinden en misschien kan ik hier in de perfecte combinatie met mijn project wel iets mee gaan doen. Ik verheug me op de toekomst!