· 

Trainers carrousel Voorne Putten draait maar door

De trainerscarrousel op Voorne Putten is volop in beweging. Welke trainers en verenigingen hebben besloten om na dit seizoen de samenwerking te beëindigen? 

 

Na een samenwerking van 8 jaar hebben vv Spijkenisse en Peter Wubben besloten de samenwerking aan het einde van het seizoen te beëindigen. Stanley Rieborn verlaat de VV Brielle, Edwin de Koning verlaat VV Hellevoetsluis na 10 jaar! De wegen van John Stougje en GHVV'13 zullen na dit seizoen gaan scheiden. Harry Rusken heeft het bestuur van VV Rockanje laten weten een andere uitdaging te zoeken. Jaco Verhoev heeft besloten VV Abbenbroek te verlaten en deze week werd ook bekend dat Paul Bestebreur en VV Vierpolders uit elkaar gaan en Ron Klein vv Zwartewaal verlaat.

Ben Spork, geen  onbekende van de verenigingen op Voorne Putten verlaat CVV de Zwervers. 

 

Leuk nieuws komt er van Rody van Hemert die 2 jaar bijtekende als Coach bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Inmiddels weten we dat er bij diverse clubs al gesprekken zijn gevoerd met diverse trainers en natuurlijk zijn er verenigingen naarstig op zoek. Zodra er meer bekend is over eventuele aanstellingen, leest u dit op SportopVoornePutten. Kijk voor de vacatures op de websites van de voetbalclubs zelf. Wij wensen trainers en verenigingen veel succes met hun zoektocht.