· 

De voorbeschouwing op het amateurvoetbal bij de dames.

De regio dames spelen vandaag de volgende wedstrijden.

 

In de 2e klasse B begint om 14:30 in Delft de wedstrijd tussen de nummer 13 met 3 punten Ariston'80 en de nummer 7 met 13 punten Zuidland. Een heerlijke 2-1 overwinning vorige week en vandaag tegen Ariston'80 verwachten de dames weer een overwinning. Al wonnen de gastdames vorige week wel hun eerste wedstrijd dit seizoen dus hopelijk hebben ze nu te smaak te pakken. Zuidland kan met een winst vandaag met een iets veiliger gevoel de kerstperiode in. Wat gaan de dames vandaag doen in Delft? De wedstrijd begint om 14:30. 

 

In de 5e klasse 3 spelen om 14:30 Botlek dat 9e staat met 11 punten tegen de nummer 12 met 6 punten DSVP VR3. Botlek kan bij een wisnt ineens vele plekken steigen want gat met de nummer 5 is maar 2 punten. Daarin tegen het gat met de tegenstander, dat 12e staat dus, is maar 5 punten. Dus een winst is zeker vandaag nodig om meer naar boven dan naar beneden te kijken. Gaat dit lukken vandaag of word het een achter volgings race naar de winterstop?