· 

Jeu de Woeles Nieuws

Afgelopen woensdag en donderdag een nieuwe speelronde in de 2e periode van de Wintercompetitie bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles (Woelhoek). 

 

De dagwinnaars bij de 37 deelnemers tellende woensdagmiddaggroep waren Lydia Buitenhuis, Gerard van Bavel, Tom Boom en Rob Swaep. Zij wisten hun drie wedstrijden winnend af te sluiten. 

 

Door opnieuw drie overwinningen, behoudt Rob Swaep zijn leidende positie in de 2e periode. Anneke Rietveld verloor woensdag 1 wedstrijd en zakt nu van de 2e naar de 3e plek. Tom Boom speelde zich met drie overwinningen tussen Rob en Anneke in.

 

In het Algemeen Winterklassement heeft Rob Swaep samen met Jaap Looy de leiding genomen. Leider Jaap verloor woensdag 1 wedstrijd en moet de die dag ongeslagen Rob nu naast zich dulden. Beide heren hebben 20 van de 24 wedstrijden gewonnen. Maja Postma is door 1 nederlaag van woensdagmiddag van plaats 2 naar 3 gezakt, maar nog steeds de beste dame.

Veertien deelnemers kwamen er donderdagavond aan de start. Jean van Heddegem en Henny Swemmer bleven ongeslagen en wonnen het dagklassement. 

 

In de 2e periode moet leider Rob van Leeuwen na een matige donderdagavond (slechts 1 overwinning) nu Jean van Heddegem naast zich dulden. Beiden hebben nu 8 overwinningen uit 12 wedstrijden. Corneel Post-de Hoog zakt door 1 nederlaag nu van plek 2 naar 3. Zij heeft de score 7 uit 9.

 

In het Algemeen Winterklassement is de kop van de ranglijst ongewijzigd. Jean van Heddegem speelde tot nu toe het sterkst (23 uit 30) en wordt gevolgd door Jaap Looy (20 uit 30) en Frank Klompenhouwer (18 uit 30). Op de vierde plaats ongewijzigd Wendy van Yperen. Zij is de beste dame.

Het restaurant Liaison van Het Albeda College is op dinsdag 28 januari geheel gereserveerd voor de Jeu de Woeles. De leerlingen van het Albeda serveren dan een 4 gangen diner met keuze uit vlees of vis. Het diner is inclusief 2 drankjes en koffie na voor de all-in prijs van 25 Euro (incl. fooi). De leden van Jeu de Woeles kunnen zich (eventueel met partner) inschrijven voor dit exclusieve diner. Het maximale aantal is 40 personen (indien belangstelling erg groot is dan kunnen we nog een extra datum plannen). Er kan tot 16 januari ingeschreven worden.