· 

Rally Team Gerssen uit Heenvliet kent uitstekend seizoen

Het Rallyteam Gerrsen uit Heenvliet kende een uitstekend seizoen in 2019.

 

Hoogtepunt was het Nederlands Kampioen Short Rally Klasse RC4 2019 

Een seizoen met mooie resultaten voor neven Jan en Ries Gerssen. 

Acht wedstrijden verspreid door heel Nederland. Wedstrijden met koppelings- en remproblemen, losgeslagen motorsteun, of zelfs één wedstrijd uitvallen op een afgebroken oogje van een paar cent, maar opgeven was geen optie. 

Op één wedstrijd na werden alle wedstrijden uitgereden en dat werd dit seizoen beloont met een 1e plaats in de klasse. 

Halverwege het seizoen stonden het team zelfs nog even 3e in het algemeen kampioenschap, maar door de uitval beurt kwam deze helaas te vervallen. 

Tijdens de prijsuitreiking werd ook de kalender van het seizoen 2020 gepresenteerd met de wedstrijden die meetellen voor het Nederlands Rally & Short Rally Kampioenschap. 

Ook in 2020 is het team weer van de partij. De auto wordt momenteel opnieuw opgebouwd door het team. Op de facebookpagina van Rallyteam Gerssen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van het enthousiaste team. 

Op vrijdagavond 13 december werd Jan verrast met de nominatie voor Sportploeg van het Jaar door Hanna van Heeswijk, projectcoördinator en verenigings ondersteuner Sport Gemeente Nissewaard. Een gewaardeerde nominatie en een kroon op het harde werk van het afgelopen jaar. 

 

Met dank aan alle sponsors: 

Peter Braun autobedrijf, Woonwinkel Klop, Kompas Makelaars, Champion Lubes, LINQ Media, Flexon Reclame, Formex Medical, CGI Nederland, GO-KART-IN Dordrecht, Sport op Voorne Putten en familie en vrienden!!