· 

VV Nieuwenhoorn klaar voor de derby

Er heerst een gezonde spanning bij het bestuur van VV Nieuwenhoorn. Voorzitter Erik den Adel, Secretaris Nicola Bax en Technisch Bestuurslid Ergun Buga maken zich op voor DE Derby van vandaag tegen VV Hellevoetsluis. Zojuist is de scheidsrechter van dienst de bestuurskamer binnen getreden en door de gastvrouwen en het bestuur welkom geheten. Het cliché, dat een derby op zich staat is al weer diverse keren uitgesproken, maar toch wordt er met vertrouwen uitgekeken naar de wedstrijd en hoopt men van winst uit te kunnen gaan. Over enkele minuten worden de gasten van Hellevoetsluis verwacht en wordt er vanuit respect en onderlinge waardering uitgekeken naar een geweldige derby.  

De markante voorzitter van VV Hellevoetsluis, Edwin Boogaard is zojuist ook gearriveerd en komt met zijn kenmerkende en humoristische stijl binnenvallen. De sfeer zit er meteen goed in en we maken ons op voor een fijne namiddag.