· 

BV Voorne Dames 1 wint van Klipperstars

Dames 1 van BV Voorne had nog wat recht te zetten van het vorige seizoen. Toen werd de beslissingswedstrijd om het kampioenschap verloren van Klipperstars.

 

Dus gretig en goed getraind reisden de door de Brielse monumenten bv gesponsorde dames af naar Nieuw-Lekkerland. Met de nog ongeslagen coach Olaf Bons en een voltallig team!

 

Afspraak was vooral dat wij het tempo zouden bepalen en de druk erop zouden zetten. We verrasten Klipperstars met het feit dat we een solide man-to-man verdediging hadden staan en daarmee was de score na het eerste kwart 5-16. Klipperstars schakelde over naar een zone verdediging waar Voorne even aan moest wennen maar dat had geen invloed op de ruststand, 9-28. De gehele wedstrijd bleven Nienke Moll en Minke Blok het nagenoeg enige scorende vermogen van Klipperstars zo goed verdedigen dat het leek of de tegenstander het al opgaf.

 

Met een goede overall team inzet en de aanmoedigingen van Melissa de Rijke en Laurien Rooimans werd de zeer verdiende eindstand 24-55.

 

Dus met een gedeelde 1e plaats gaan de dames van BV Voorne de feestdagen in. Gedeelde plek omdat de uit wedstrijd tegen Baros onder leiding van John van D uit H werd verloren. Maar winterstop met de afspraak dat we Baros in de tweede helft van het seizoen gaan pakken!