· 

Rozenburg verliest laatste wedstrijd van 2019.

Zaterdag 14 december speelde Rozenburg de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. In een nat en guur Rotterdam was SV Charlois de tegenstander. De harde wind maakt goed voetbal onmogelijk en dus speelde het spel zich vooral af op het middenveld.

 

Na 25 minuten opende Rozenburg de score. Uit een standaardsituatie was het Vince Lissenberg die de 1-0 maakte. Twee minuten later was het helaas alweer gelijk. Om onduidelijke reden legde de scheidsrechter de bal op de stip en met dit buitenkansje wist Charlois wel raad: 1-1. In het restant van de eerste helft werd er niet meer gescoord dus werd de warme kleedkamer opgezocht met een gelijke stand.

 

Tweede helft had Rozenburg de wind deels in de rug maar kwam tot weinig goede aanvallen. Ronde de 70e minuut kwam Charlois op 2-1; de scheidsrechter negeerde het vlagsignaal van de grensrechter en Charlois wist af te ronden. Wederom was het na een minuut gelijk. Uit een vrije trap knalde Patrick Struijk de gelijkmaker tegen de touwen: 2-2. Helaas verloor Rozenburg alsnog. Uit een makkelijk gegeven vrije trap maakte Charlois de 3-2 en dit was tevens de eindstand.

 

Zo eindigde de goede eerste seizoenshelft met een onnodige nederlaag. Eind januari wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen Spirit.

 

Foto's: Ruud Vermeer.