· 

VV Rockanje plotse koploper in 4I

Een knappe reeks van wedstrijden, heeft VV Rockanje aan de koppositie in de Vierde Klasse I geholpen. Afgelopen zaterdag won de ploeg van vertrekkend coach Harry Rusken met 3-1 van het WFB van Arie Horstink. Die ploeg zakt door de nederlaag naar een zesde plaats op de ranglijst. VV Rockanje heeft na de 0-2 nederlaag op 2 november tegen OHVV, de winning mood te pakken en won achtereenvolgens met 4-2 van VV Zwartewaal,  4-1 van Flakkee, met 1-3 bij Herkingen'55 en zaterdag dus de ruime overwinning tegen de ploeg uit Ouddorp. Tussendoor wist het nog een punt te pakken bij SNS (3-3). VV Rockanje heeft nu 22 punten uit 11 wedstrijden en een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 2 OHVV. Normaal gesproken mag de ploeg uit Oudenhoorn aanstaande zaterdag 21 december inhalen tegen SNS