· 

All Over Prijzen jubilerend RV Noblesse

Tijdens de KNHS-dressuurwedstrijden van afgelopen zondag 15 december, zijn er in verband met het 25 jarig jubileum All-over prijzen uitgereikt. Deze prijs was een mooi dekje #123stitch voorzien van het nieuwe RV Noblesse logo.

 

Bij de rubriek met acht of meer deelnemers kregen de als eerste en tweede geëindigde deelnemers deze prijs. Bij de rubrieken met minder dan 8 deelnemers kreeg de als eerste geëindigde de All-over prijs. De soloruiters in de ZZL, Z1 pony en Z2 pony kregen het mooie jubileumbeeldje uitgereikt.

 

In de rubriek B paarden eindigde Sandra van Gilst van RV Noblesse met Benno op een eind score van 421 punten; Timor yan de Vlieger van RV Noblesse op Kane had een totaal score van 405,5 punten en eindigde dus als tweede. Beiden kregen, naast de normale prijzen het jubileumdekje uitgereikt.

In de rubriek L1 eindigde Danielle de Jong van RV Rockanje op High Five met 394,5 punten als eerste kreeg naast de normale prijzen tevens het jubileumdekje uitgereikt.

In de rubriek L2 werd aan Monique Bijl van RV Noblesse op Rossin met een totaalscore van 399,5 punten en aan Charell van Hoiff van RV Rockanje op All Mighty King met een totaalscore van 398,5 als All-over prijs een jubileumdekje uitgereikt.

De rubrieken M1 en M2 werden in handicap verreden. Als eerste eindigde Andrea van de Vorm van RV Noblesse op Max vd Dompstede op 386,5 punten en werd zowel aan haar als aan Marion van Hooren van RV Rockanje op Indian Summer die met met 385 punten als tweede eindigde een jubileumdekje uitgereikt.

In de rubriek Z1 en Z2 (in handicap verreden) eindigde Sanne Kooiman van RV Noblesse op Habette als eerste met 445,5 punten en Veronique Braam van RV Rockanje op Bandit met 415,5 punten als tweede. Beide kregen naast de normale prijzen het jubileumdekje uitgereikt.


Wij kijken terug op een fijne, gezellige en geslaagde wedstrijddag!!