· 

Edwin de Koning van vv Hellevoetsluis naar vv Smitshoek

Voorzitter Simon Kelder heeft op de website van vv Smitshoek aangekondigd dat de vereniging er in zeer korte tijd in geslaagd is een overeenkomst voor twee jaar aan te gaan met Edwin de Koning. Kelder: "De gesprekken die zijn gevoerd verliepen in een prettige sfeer en bevestigden dat Edwin de Koning uitstekend past in het opgestelde profiel. We wilden snel duidelijkheid wat betreft de invulling van de functie van hoofdtrainer. We zijn ervan overtuigd dat Edwin naast het trainen ook een positieve bijdrage kan leveren om de zo gewenste verbinding te leggen tussen de jeugd en de senioren. 

Op korte termijn zullen we gesprekken voeren met de overige trainers van de selectie en het tweede elftal met als insteek snel duidelijkheid te krijgen wat betreft de trainersstaf voor het komend seizoen." Kelder vervolgt: "We zijn blij met de komst van Edwin en wensen hem nu reeds een prettige en succesvolle periode bij onze club."