· 

Sc Botlek viert de maand December

Sportief gezien heeft SC Botlek het momenteel even lastig. Voor wat betreft het eerste elftal van trainer Ad Reijtenbagh in ieder geval dan toch. Na de 4-1 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen koploper CION, staat de ploeg op een ongewilde dertiende plaats in de Derde Klasse D. Het zal in de tweede seizoenshelft alle zeilen bij moeten zetten om de nummer 12, GHVV'13, bij te halen. De fusieclub uit Heenvliet/Geervliet staat op dit moment 5 punten voor, met twee wedstrijden minder. De ploeg op de 11de plaats, FC Vlotbrug heeft het gelijke aantal wedstrijden gespeeld en staat 6 punten voor. Toch laat de Sc zich niet weerhouden om deze maand feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen. Op vrijdag 20 december is er een grootse Kerstbingo. Men zal het niet al te laat maken, want op zaterdag 21 december volgt het "eigen" JO19 zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Olympia. Van 08.30 t/m 17.30 het jaarlijkse Oliebollentoernooi voor alle SC Botlek-teams t/m de JO19. Op zaterdag 4 januari is de Nieuwjaarsreceptie bij de club. Men hoopt te mogen proosten op een mooi en sportief 2020 voor Sc Botlek!