· 

Lopers MSV Spijkenisse breken records.

Zondag 15 december gingen leden van MSV Spijkenisse naar AV Spark om wat ze getraind hadden om te zetten in toffe prestaties. Gelukkig was het weer goed gezind, koud en wat wind, maar het bleef droog. Na verzameld te hebben, vertrokken ze naar de wedstrijd bij Spark. Aldaar aangekomen konden direct de startnummers opgehaald worden en na een rondje op de atletiekbaan met daarbij de benodigde rek en strek oefeningen ging men richting start.

De trainers hadden 3 tempogroepen gemaakt en elke groep werd begeleid door een trainer. Het parcours was perfect. Wind tegen werd geblokt door het rondje bos. Op de terugweg de wind mee. De lopers stelden de trainers en zichzelf niet teleur want er werd menigeen record verbroken. Ook bij de beginners werden zeer goede tijden weggezet.

Na de medailles opgehaald te hebben gingen de deelnemers tevreden richting sporthal, waar een heerlijke lunch op hen te wachten stond. Geheel door Monique voor de lopers verzorgd namen MSV Spijkenisse. Als verrassing had Ricardo flessen champagne meegenomen en ja toen kon het helemaal niet meer stuk.

 

Al met al een perfecte dag, met uitstekende resultaten voor iedereen, op naar 10.5 km in april in Rotterdam tijdens de Rotterdam Marathon. MSV Spijkenisse neemt dan weer met een grote groep deel aan de recreatiewedstrijd. 

Foto: bericht MSV Spijkenisse Website.