· 

Judovereniging Ichikan op zoek naar Judoleraar

Rockanje -JUDOLERAAR GEZOCHT:  

Ben jij een enthousiaste judoleraar m/v met ondernemende kwaliteiten en een hart voor de judosport? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Functie-eisen minimaal opleidingsniveau judo jeugdleider, bij voorkeur in bezit van diploma judoleraar A/B. Flexibiliteit en beschikbaarheid in de namiddag en avond. Affiniteit met kata is een pre. Bereidheid tot het coachen bij wedstrijden in het weekend. 

 

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een actieve judovereniging in Rockanje en omstreken, stuur dan snel je motivatie en CV naar ichikan.judo@gmail.com.  

 

Judovereniging Ichikan verzorgt al meer dan 50 jaar judotrainingen voor kinderen, jeugdigen en volwassenen in de gemeente Westvoorne, Brielle en omstreken. We zijn een leuke actieve vereniging waar sporten en plezier hebben hoog in het vaandel staan. Onze lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren die iedere week er weer een geweldige les van proberen te maken.

 

Naast judo doen we ook een hoop andere activiteiten met onze leden. Samen met onze vrijwilligers organiseren we geregeld uitstapjes, sport-/ en speldagen en wedstrijden, maar helpen we ook mee met de jaarlijkse Profwielerronde van Oostvoorne en begeleiden we de bewoners van Careyn de Plantage tijdens de avondvierdaagse van Brielle. Kortom, judo bij Ichikan is leuk! 

 

Op onze website kun je informatie vinden over onze vereniging, wedstrijduitslagen en nog veel meer. Op onze facebookpagina plaatsen we foto's van onze activiteiten, wedstrijden en lessen. Voor eventuele vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met een van onze trainers of bestuursleden.

 

Ben je geïnteresseerd in de judosport? Kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles, je bent van harte welkom!