· 

Proefuitzending SportopVoornePutten Radio.

Zondag 22 december ging tussen 16.00 en 18.00 uur SportopVoornePutten Radio live de lucht in met een proefuitzending bij LINQ Media in Spijkenisse. Met ons nestor redactielid als groentje tussen de ervaren mannen, werd het een nuttige uitzending. Vanaf 4 januari 2020 gaat SportopVoornePutten elke zaterdag live op LINQ Radio van 14.00 uur tot 17.00 uur. De redactie heeft er nu nog meer zin in!

 

Naast veel muziek en sportberichten, waren golftalent Rosanne Boere en haar ouders in de studio voor een live interview. Ook hadden we telefonisch contact met Paul Bestebreur, de nieuwe trainer van vv Hellevoetsluis en Ron Vollenga, de voorzitter van Badmintonclub Ritte Spijkenisse (BCRS). Het was een nuttige uitzending die ons weer een stap verder gebracht heeft in onze grote wens ook wekelijks de sportliefhebbers van een live radio programma te voorzien. We zijn verheugd dat LINQ Media hieraan enthousiast meewerkt.

 

Geen Radioprogramma zonder prijsvraag. Dus SOVP Radio ook! U kunt aangeven waarom u straks naar SportopVoornePutten Radio wilt luisteren. De meest treffende of originele reden wordt beloond met een waardebon van 100 euro voor NIKE SCHOENEN bij SPORT2000 Spijkenisse. Mail uw antwoord naar sportopvoorneputten@gmail.com of geef de reden aan in de opmerkingen bij ons Facebookbericht over de proefuitzending van zondagavond 22 december jl. In dat antwoord tagt u ook vrienden. De leukste inzending ontvangt de prijs. En natuurlijk is de redactie daarin leidend.

 

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de 105.1 FM regio Spijkenisse, 106.9 FM regio Hellevoetsluis en de 105.9 FM op heel Voorne Putten. Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ: linqmedia.nl. U luistert toch ook?

 

SportopVoornePutten voor Sporters, Verenigingen en hun Fans!