· 

2e periodewinnaars Jeu de Woeles bekend.

Maar liefst zeven spelers bleven deze week bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles zonder nederlaag en wisten hun drie wedstrijden te winnen. 

 

Op woensdagmiddag gooiden Berend Greven, Hans de Brandt, Hans Leijendekker en Jaap Looy de ballen in winnende positie. Donderdagavond was de eer aan Frank Klompenhouwer, Jan Wezemer en Johan de Vries.

 

De tweede periode van de wintercompetitie is hiermee afgelopen. Op de woensdagmiddag was Anneke Rietveld de beste dame en de sterke Rob Swaep de beste heer. Op donderdagavond sloten Corneel Post de Hoog en Jaap Looy de periode als winnaars af.

 

In het algemeen winterklassement gaat Jaap Looy na twee perioden aan de leiding op woensdagmiddag. Hij wordt op de voet gevolgd door Rob Swaep en Nico van Dijke. Beste dame is Maja Postma op plaats 4 van de algemene rangschikking. Bij de kleinere donderdagavondgroep gaat Jean van Heddegem aan de leiding voor Jaap Looy en Frank Klompenhouwer. De beste dame staat ook in die groep op de vierde plaats: Wendy van Yperen.