· 

De Halve van Oostvoorne

Oostvoorne-

 

Het duurt niet lang meer of het nieuwe jaar komt er al weer aan. De RABOBANK Halve van Oostvoorne laat dan vanzelfsprekend ook niet lang meer op zich wachten. 

Op 15 maart 2020 is het al zover. Nu is het moment om uw inschrijving veilig te stellen.

 

Om als halve marathon beter in het voorbereidingsprogramma van de marathon van Rotterdam te passen is op speciaal verzoek de 37e Halve van Oostvoorne voor het jaar 2020 met een weekje verlaat.  Een ieder is van harte welkom! Een 8 km en 21,1 km hardloop wedstrijd door het mooie landschap van Oostvoorne.

 

De start en finish van de beide hardloopwedstrijden vinden zoals altijd plaats op het voetbalterrein van de Oostvoorne Voetbal Vereniging (Zwartelaan 10). Als beloning voor de prestatie ligt er na de wedstrijd voor iedere deelnemer een verrassing klaar. Voor de eerste 3 plaatsen dames en heren is een mooi geldbedrag gereserveerd.

In verband met de grote opkomst van vorig jaar, heeft de gemeente Westvoorne een maximum ingesteld voor het aantal deelnemers. 

De organisatie van de halve van Oostvoorne wenst jullie allemaal fijne feestdagen en een sportief 2020!

 

Inschrijven doet u via www.dehalvevanoostvoorne.nl