· 

Marco Jalink per direct weg bij Binnenmaas

Marco Jalink is per direct gestopt bij Tweede Klasser FC Binnenmaas. De club die uitkomt in 2D en de trainer, die wij nog kennen van OVV Oostvoorne en zijn interim periode bij VV Nieuwenhoorn hebben besloten om de samenwerking te beëindigen. Een roerige tijd voor de 46 jarige Hellevoeter, die onlangs zijn Alpen Express verkocht en nu dus ook zonder club zit. Wij namen contact op met de trainer.

 

Ik ben zeer teleurgesteld over de gehele gang van zaken.

We stonden, achter RV&AV Sparta en Charlois gewoon 3e in de competitie met zeer behoorlijk voetbal. De laatste twee wedstrijden tegen VV Spirit en VV de Zwerver wonnen we nog dik met 3-0 en 3-1. Ikzelf had goede hoop voor de tweede seizoenshelft. Echter bleek er sprake van een vertrouwensbreuk in de technische staf. Als je op dat niveau bent beland is er geen weg terug. Dit leidde helaas tot deze beslissing. Zoals altijd denk ik na over mijn toekomst, maar eerlijk gezegd moet ik dit nu eerst even een plek geven. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen maar we wachten echt even rustig af.