· 

OHVV Winterkampioen, Zuidland vergeet aan te haken. Sv Simonshaven komt net tekort

OHVV heeft de eerste seizoenshelft afgesloten als Winterkampioen in 4I. Vele trainers zien liever (en terecht) een kampioenschap aan het eind van het seizoen. Een winterkampioenschap is meer voor de statistieken zullen we maar zeggen. Met de 4-1 overwinning op SNS heeft de ploeg van Mark van Os de koppositie op VV Rockanje heroverd en heeft de ploeg uit Oudenhoorn nu twee punten voorsprong op de Oranje Zwarten uit Westvoorne. In dezelfde klasse ging Zwartewaal in Achthuizen met 4-1 onderuit tegen FIOS. De ploeg van vertrekkend trainer Ron Klein is nu rode lantaarndrager in deze klasse. Een plek die Ron en zijn selectie in de tweede helft van het seizoen ongetwijfeld willen en nog kunnen verlaten. VV Zuidland heeft door het gelijkspel tegen Kethel Spaland (2-2) net niet aan kunnen haken bij de top 3 van de Derde Klasse D. De ploeg van Tom Larssen sluit de eerste seizoenshelft af met een vijfde plaats, op 4 punten achter de nummer 3 HBSS. SV Simonshaven heeft de inhaalwedstrijd tegen WCR thuis verloren met 2-3. Lang was er hoop op een punt of zelfs overwinning, maar de ploeg uit Rhoon was uiteindelijk toch net iets sterker. Peter Hoek en zijn mannen, bivakkeren op de 12de plaats in 4H