· 

Sport op Voorne Putten Radio

Het kan u bijna niet ontgaan zijn. Vanaf 4 januari 2020 SportopVoornePutten ook op de radio! Bij LINQ Media. Iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur het laatste lokale Sportnieuws met LIVE verslag van de diverse velden, LIVE interviews, PRACHTIGE muziek en veel meer.

 

PROEFUITZENDING

Zondag 22 december ging tussen 16.00 en 18.00 uur SportopVoornePutten Radio live de lucht in met een proefuitzending.

Met ons nestor redactielid als groentje tussen de ervaren mannen, werd het een nuttige uitzending. De redactie heeft er nu nog meer zin in!

Naast veel muziek en sportberichten, waren golftalent Rosanne Boere en haar ouders in de studio voor een live interview. Ook hadden we telefonisch contact met Paul Bestebreur, de nieuwe trainer van vv Hellevoetsluis en Ron Vollenga, de voorzitter van Badmintonclub Ritte Spijkenisse (BCRS). 

Het was een nuttige uitzending die ons weer een stap verder gebracht heeft in onze grote wens ook wekelijks de sportliefhebbers van een live radio programma te voorzien. We zijn verheugd dat LINQ Media hieraan enthousiast meewerkt.

PRIJSVRAAG

Geen Radioprogramma zonder prijsvraag. Dus SOVP Radio ook! U kunt een waardebon van maar liefst €100.00 euro winnen, beschikbaar gesteld door Sport2000Spijkenisse. Deze waardebon mag besteed worden aan een paar NIKE Sportschoenen ter waarde van genoemd bedrag. Kijk snel op onze facebook pagina om te kijken wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs!

WAAR KAN IK SOVP RADIO ONTVANGEN?

Sport op Voorne Putten is te ontvangen via de 105.1 FM regio Spijkenisse, 106.9 FM regio Hellevoetsluis en de 105.9 FM op heel Voorne Putten. Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ: linqmedia.nl. U luistert toch ook?

 

 

RADIO MENU AAN WEBSITE TOEGEVOEGD

Aan onze website is een nieuw menu toegevoegd: Radio. Hier treft u alle informatie over onze radio uitzendingen m.i.v. 4 januari 2020.

 

WIE STEUNT DE SPORTREDACTIE?

Ter ondersteuning van de sportredactie, zijn we op zoek naar vrijwilligers in de functie van:  

Gastheer, Gastvrouw:

De gastheer of gastvrouw ontvangt de gasten voor én tijdens de uitzending, biedt hen een kopje koffie of een ander drankje aan. 

Redactieleden:

Het sportnieuws op ons mooie eiland ligt voor het oprapen. Er is teveel mooi nieuws. Hierdoor hebben we, naast onze huidige leden, nog ruimte voor een nieuw redactielid m/v. Heb je affiniteit met de lokale sport en lijkt het je leuk en interessant om een paar uur per week redactiewerk te verrichten? Schroom niet en neem contact met ons op. 

Verslaggevers:

Voor de LIVE verslagen van de wedstrijden in de diverse sporten kunnen we nog diverse verslaggevers gebruiken. Ben je op zaterdag toch al aanwezig bij je favoriete vereniging en vind je het leuk om LIVE verslag te doen van de actuele wedstrijd? Mogen wij jouw bellen? Reageer dan snel.

- Het laatste nieuws van uw vereniging:

SportopVoornePutten is er voor alle Sporters, Verenigingen en hun Fans op Voorne Putten. Heeft u interessant sportnieuws, deel het met ons, zodat wij er melding van kunnen maken in onze uitzending en op onze (Sociale) Mediakanalen.

- Sportgasten en Sportprestaties:

De aanmeldingen stromen binnen, maar voor onze rubrieken DE SPORTGAST VAN DE WEEK (iedere uitzending om ongeveer 15.00 uur) én DE SPORTPRESTATIE VAN DE WEEK (iedere uitzending om ongeveer 14.15 uur), zijn we op zoek naar Sportgasten die enthousiast kunnen vertellen over zijn of haar vereniging, carrière en of toekomst. We zoeken bijzondere prestaties van teams en individuele sporters waarop de aandacht gevestigd dient te worden. 

 

Heb je interesse in één van bovenstaande functies, reageer meteen via sportopvoorneputten@gmail.com. We zien je reactie graag verschijnen. Je kan dit mailadres ook gebruiken voor het stellen van vragen over één van de functies.