· 

BCRS organiseert het Badminton Scholentoernooi

Voor de 7e keer organiseert BCRS het badminton scholentoernooi. Ook dit keer willen we er weer een leuk en sportief evenement van maken. Leerlingen van groep 6 t/m 8 in de gemeente Nissewaard worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi. 

Waar & Wanneer? 

Het badminton scholentoernooi wordt op woensdag 22 januari 2020 van 13:30 uur tot 16:30 uur gehouden in Sporthal Maaswijk, Maaswijkweg 50, Spijkenisse. Voor basisscholen die pas om 14:00 uur kunnen komen vanwege een continurooster, dit graag aangeven bij de inschrijving.

 

Spelvorm & Prijs 

Er wordt, in poules, gespeeld in teams van minimaal 2 jongens en 2 meisjes. Het winnende team mag de wisselbeker in ontvangst nemen en een waardecheque van €100.- om kinderboeken uit te zoeken voor de schoolbibliotheek. Deze prijs wordt aangeboden door Het Leerpunt remedial teaching en coaching.

 

Inschrijving 

Deelname aan het scholentoernooi is gratis. Per school mogen meerdere teams inschrijven. Per team graag een inschrijfformulier invullen en uiterlijk woensdag 15 januari 2020 aanleveren. Stuur even een persoonlijk bericht als je een inschrijfformulier nodig hebt.