· 

SV de Pionier organiseert "thuistoernooi"

De voorzitter van Sv de Pionier wil het onderstaand snelschaaktoernooi aankondigen. 

Bij veel schaakverenigingen is het traditie om rond de kerstdagen een speciaal toernooi te organiseren. Voor De Pionier is dat al jaren een snelschaaktoernooi. Dit toernooi bestaat dan uit 9 ronden met een bedenktijd van 5 min. p.p.p.p. De starttijd van het toernooi zal rond 20.15 uur liggen en gespeeld worden op vrijdagavond 27-12 a.s. in de speel locatie van De Pionier, Petrakerk, Cornelis van Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis. 

Uiteraard is er geen inschrijfgeld en is er geen deelnemersaantal limiet gesteld. Het bestuur hoopt dan ook, dat er een groot aantal verwelkomd mag worden!Uiteraard hopen we ook dat het aan clubgenoten en verdere schaakkennissen wordt doorverteld.

Met vriendelijke groet, 

Fred van Wieringen