· 

Help Britt Bruggeman (HC Voorne) aan de zo benodigde hulphond

De redactie van SportopVoornePutten komt per week honderden berichten tegen. Soms zijn er van die berichten die je enorm aangrijpen. Dit is er zo één. Trainer Michael van der Kaaij van HC Voorne MA3 die om de speciale aandacht voor zijn pupil Britt Bruggeman vraagt. Zij strijdt haar dappere strijd tegen twee zeer vervelende ziekten. Bijzondere hulp kan haar verder helpen. Maar ook uw hulp is heel erg welkom. Na overleg met Michael en Britt, delen wij het verhaal: 

 

Goedemiddag, nu het hockeyseizoen even stil ligt en iedereen kerst heeft gevierd, op weg is naar oud en nieuw, wil ik graag de aandacht vragen voor onderstaande. 

 

In "mijn" teams gaat het vaak om plezier, plezier in het spelletje en met elkaar zoveel mogelijk samen doen, om tot een teamprestatie te komen, vaak lukt dat heel goed, maar soms zijn er zaken die je met de beste wil van de wereld niet zo maar kan oplossen. 

Ik heb al een aantal seizoenen een speelster in m'n team die zoveel mogelijk mee zou willen doen, daar waar ze kan, veel plezier uit het samenzijn en het hockey haalt, maar niet zoals de andere meiden mee kan doen, in onderstaand stukje geeft ze zelf aan waarom niet. 

Nu kan ze na een flinke strijd die ze al geleverd heeft een stap vooruit zetten, maar daar heeft ze hulp bij nodig, nu heb ik in het verleden meegemaakt hoe sterk een vereniging als HC Voorne kan zijn, ik hoop dat er leden en overige geïnteresseerden zijn die haar bij deze stap zouden willen helpen.

 

Bij voorbaat enorm bedankt. 

Michael Van der Kaaij 

 

Lieve allemaal, 

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik al een tijd aan het strijden tegen anorexia en een depressie. Ik heb al veel verschillende soorten therapieën gedaan en ik heb zeker stappen gemaakt, maar helaas helpt dit niet voldoende. M’n familie en ik zijn op zoek gegaan naar een andere vorm van hulp en toen kwamen we uit bij een hulphond. Een tijdje geleden heb ik een intakegesprek gehad voor een hulphond en heb ik te horen gekregen dat ik er voor in aanmerking kom. Het is de bedoeling dat ik 2 jaar, wekelijks ga trainen met de hond en dat de hond me gaat ondersteunen in deze strijd! 

Een hulphondentraject kost veel geld en wordt helaas niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Daarom wil ik jullie vragen mij te helpen door een (klein) bedrag over te maken, zodat ik samen met mijn hulphond verder kan strijden om beter te worden! Alle kleine beetjes helpen!! Mijn rekeningnummer is NL28 RABO 0346 2653 98 tnv B.M Bruggeman. Dit bericht mag gedeeld worden! Alvast heel erg bedankt!

 

Lieve groet van Britt.

 

Om te zien hoe Mission Puppy werkt en voor al het goede werk wat men doet, kijk op haar website: mission puppy