· 

Hans de Heer nieuwe trainer Vv Vierpolders

Hans de Heer is met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe trainer van VV Vierpolders. De zeer ervaren trainer uit Hellevoetsluis, was eerder trainer bij VV Rockanje,  VV Nieuwenhoorn, VV Melissant, Hellevoetsluis, NBSVV, en WRW. Bij de laatste club uit Brielle heeft de coach zelf ook jaren gespeeld. De Heer is momenteel nog trainer bij De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Hij speelt hiermee in de Derde Klasse B Zuid 1 en staat met zijn ploeg op de negende plaats. Zijn toekomstige club bivakkeert op de laatste plaats in 3D.

 

"Ja, Paul Bestebreur zal nog een flinke kluif krijgen om de ploeg te behouden voor de Derde Klasse", zegt Hans. "Het heeft mijn keuze in ieder geval niet beïnvloed. Ik heb geen invloed op het verloop van deze competitie en maak me hier dus niet druk om. Ik ben nu in dienst van DJS en leg hier al mijn energie in".

 

Waren er nog andere clubs in de running om je in te lijven? 

Hans: "Jazeker, maar de Vv Vierpolders heeft na het aangekondigde vertrek van Paul, snel gehandeld, mij benaderd en duidelijk laten merken graag met mij in zee te willen gaan. Zowel de TC als een afvaardiging van de spelersgroep. En ik heb hier, eerlijk gezegd, gretig op ingespeeld".