· 

Bijzondere meiden Dansschool Dee Move in actie tijdens Boogie Down!

Al jaren geeft Deborah Oudenhuysen uit Spijkenisse les aan kinderen met een beperking. Wat haalt ze hier een energie en liefde uit! Door de jaren heen heeft ze een ontzettend leuk groepje leerlingen bij elkaar verzameld. Drie jaar geleden is Deborah haar eigen dansschool begonnen: DeeMove, en de leerlingen volgden haar trouw. Sommigen komen helemaal uit Rotterdam om te mogen dansen en wat doen zij dit graag. 

 

Het is een geweldige meidengroep en de beperkingen die horen er nu eenmaal bij. Ze hebben allemaal een andere beperking maar ze zijn zo trouw en liefdevol naar elkaar dat ze elkaar door alles heen helpen en zijn een hele hechte groep geworden. Deborah is zo ontzettend trots op deze meiden. 

 

Vorig jaar mochten zij op de opening dansen van "de wensboom" van niemand minder dan Rob Geus. En donderdag 9 januari dansen zij op een geweldig feest: BoogieDOWN. Dit feest wordt georganiseerd door ‘De Jongens Van’. Het is een feest in Spijkenisse voor mensen met een beperking en deze eerste editie staat in het teken van Coen Hartmann die zijn eigen kookboek mag presenteren! Graag wil ik Maria en Ralph van ‘De Jongens Van’ ontzettend bedankt dat mijn meiden weer mogen stralen op een podium.

 

Het idee achter het feest BoogieDOWN is ontstaan doordat ‘De Jongens Van’ graag een feest wilde organiseren voor een doelgroep die dankbaar zijn als er iets voor hun wordt georganiseerd. Voor de meeste mensen is het namelijk heel normaal dat ze elk weekend uit kunnen gaan maar voor mensen met een beperking is dit toch anders.

 

Door de organisatoren werd gedacht: ‘Als we een feest organiseren voor deze doelgroep dan hoort hier natuurlijk wel Johnny de Mol bij’.  Met die gedachte hebben zij aangeklopt bij het productieteam van dit TV programma. Deze gaven te kennen dat ze enkel wensen konden uitbrengen van iemand met een beperking die een wens uit wil brengen voor een ander.

 

Met deze boodschap hebben ‘De Jongens Van’ aangeklopt bij Brownies & Downies in Spijkenisse. Hier ontstond al snel een leuke samenwerking uit en in deze locatie was Coen Hartmann ook werkzaam. Hij werd naar voren toe geschoven als een zeer leuke jongeman die wel van een feestje houdt maar hij bleek ook nog eens een verborgen passie te hebben: het schrijven van kookboeken.

 

Met als gevolg: De tweeling broer van Coen; Phillip, heeft een wens ingediend bij het productieteam van Down met Johnny om een Kookboek uit te brengen voor Coen en dit te overhandigen tijdens een groot feest! Na overleg met het productieteam van Talpa is ervoor gekozen dat het TV-programma alleen helpt bij het uitbrengen van het kookboek en dat het feest BoogieDOWN georganiseerd zal worden ná de uitzending op TV. Op de feestavond zelf zal de wethouder Leon Soeterboek het kookboek officieel aan Coen overhandigen en krijgen alle bezoekers van dit feest het kookboek van Coen cadeau.

 

Om het feest compleet te maken komen er een regionale artiesten maar ook een nationaal bekende artiest optreden. En natuurlijk niet te vergeten: de meiden van dansschool DeeMove komen optreden. 

Donderdag 9 januari 

aanvang: 19:00 

Einde: 22:30 

Kaarten te koop via: www.jongensvan.nl