· 

Het CMV toernooi bij SPIVO

Op 4 januari 2020 werd tussen 09:00 uur en 13:00 uur het Cool Moves Volleybaltoernooi georganiseerd in Sporthal Den Oert. Cool Moves Volleybal, kortweg CMV, is een volleybalsysteem waarmee de jongste spelers kennismaken met volleybal met aangepaste spelregels.

 

Binnen het CMV worden zowel competitiewedstrijden als toernooien zoals die van vandaag gepeeld. Tijdens het toernooi van zaterdag doen er teams mee die uitkomen binnen verschillende niveaus. Naast Spivo doen ook teams mee uit Ouderkerk aan den IJssel/Lekkerkerk, Barendrecht, Hoogvliet, Rotterdam-West, Numansdorp en Strijen 

 

Bij Spivo kan er op verschillende niveaus in het CMV -systeem  gevolleybald worden. 

Meer informatie is terug te vinden op spivo.nl.

 

Het was een leuk, gezellig toernooi. Een mooie ervaring voor de jongste Spivoleden.