· 

BV Voorne haalt 3000 euro op voor de stichting KiKa

Afgelopen zomer overleed basketbal man pur sang Barrie Wagner op veel te jonge leeftijd. Barrie heeft zich in de laatste fase van zijn leven enorm ingezet voor stichting KiKa. Kika financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen van vaak hele jonge kinderen te verbeteren. Het bestuur van BV Voorne besloot om die reden dat tijdens het traditionele Nieuwjaarstournooi geld ingezameld zou worden voor KiKa.  Naast de inzameling van geld hadden veel leden in navolging van Barrie nieuwe knuffels gedoneerd, die later deze maand bij KiKa worden gebracht.

 

Afgelopen zaterdag was het zover. De dag begon met een inspirerende clinic door oud- international Vincent Krieger. Aangemoedigd door ouders en leden van Voorne, zorgde Vincent voor een leuke en leerzame ervaring voor de jonge talenten van Voorne.

Broer Dennie, ook lid van BV Voorne, vader John en schoonzus van Barrie waren de hele dag aanwezig om te zien hoe de vereniging zich ter nagedachtenis aan Barrie inzette voor KiKA.  Leden hadden zich laten sponsoren om vrije worpen te schieten, teamgenoten van Barrie, die zelf expert was in desserts,  hadden taarten en toetjes gemaakt die verkocht werden in “ Barrie”s Toetjeskraam”. Ook had het damesteam van Voorne van diverse winkels uit Brielle, Zwartewaal, Vierpolders, Rockanje en Hellevoetsluis tientallen cadeau’s gekregen voor de  loterij.  Betonbouw West en Tuinderij Vers hebben ook een belangrijke bijdrage geleverd aan dit mooie evenement. 

 

Na een zeer geslaagde dag kon voorzitter Jelle Jippe Holwerda een cheque van 3.000 euro overhandigen aan John, de vader van Barrie.  Hij zal zorgen dat Stichting KiKa dit mooie bedrag ontvangt.  Al met al een zeer geslaagde dag waarin wederom is gebleken hoe belangrijk samenwerken en teamgevoel zijn op momenten die er toe doen.