· 

FC Vlotbrug door met Richard Koutstaal en Piet van Holst

FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis behaalde voor de winterstop gelukkig nog een overwinning op Rhoon en staat daardoor in de sterk bezette 3e klasse D met 12 punten op de 11e plaats. 

Na het vorige seizoen, waarin de geel-zwarten met grote afstand kampioen werden valt dat natuurlijk tegen! 

Maar het bestuur van de club heeft er kennelijk alle vertrouwen in dat het goed gaat komen in de 2e seizoenshelft.

 

Want ondanks de tegenvallende resultaten met als dieptepunt de 8-0 kloppartij bij VDL, is er in de selectie en de staf, naast de logische frustraties hier en daar, geen ruis of spanning te bespeuren. De sfeer bij de club blijft fantastisch. Er is een goede samenwerking in de staf en de selectie heeft veel verwachtingen van de aanpak van Richard Koutstaal.

 

En dat geeft zoveel vertrouwen dat het bestuur besloten heeft om de contracten met Richard Koutstaal, die aan zijn 1e seizoen bezig is als hoofdtrainer bij FC Vlotbrug en met Piet van Holst, zijn assistent-trainer te verlengen. Bij beide heren was er geen spoor van twijfel; ze gaan ook in het seizoen 2020-2021 door met deze talentvolle groep! 

Ook de rest van de staf lijkt te blijven. De club kiest dus nadrukkelijk voor rust en bestendigheid. 

De doelen voor de rest van dit seizoen zijn handhaving in de 3e klasse en promotie met het 2e elftal.