· 

Nieuwjaarsdubbeltoernooi ttv Hellevoets Effect.

Maandagavond was het traditionele Nieuwjaars Dubbeltoernooi, gevolgd door de nieuwjaarsreceptie van de vereniging. Het was wederom een gezellige, sportieve avond waarin de door Joke en Carola samengestelde dubbels op-een-na aan elkaar gewaagd waren.

 

Poule A werd gewonnen door Barry en Gerard die in de "finale" met klein verschil Onno en Bert (B) achter zich lieten: 9-11, 11-8, 9-11, 11-8, 11-9. In Poule B waren Dimitri en Hans een maat te groot voor de rest. De andere koppels wonnen elk 1 wedstrijd. Op gamegemiddelde eindigden Bert (vdK) en Piet op de tweede plaats. De prijzen werden ook dit keer beschikbaar gesteld door De Duinroos.

 

De sfeer tijdens de avond was geweldig! En dat werd alleen maar verhoogd bij het hapje en drankje na afloop in het café restaurant van de sporthal. Voorzitter Joost hield nog zijn nieuwjaarstoespraak met een terugblik op 2019 en een vooruitblik op 2020. Ook zette hij de jubilarissen Joyce (12½ jaar lid), Piet (25 jaar) en Carola (30 jaar) in het zonnetje.