· 

Kent u de Running Pilots uit Oostvoorne al?

Sinds een aantal maanden zijn de Running Pilots Oostvoorne actief vanaf startlocaties in Brielle en Oostvoorne. 7 keer per week kan worden meegelopen met of een training of met een Social Run, gegeven door gediplomeerde trainers. 

Afgelopen september is de 1ste beginnersgroep gestart en zij hebben in december, met succes, hun eerste 5 km uitgelopen. In januari starten opnieuw beginnersgroepen, 1 beginnersgroep voor het trainen van 0 naar 5 km en is er een vervolg op de beginnersgroep uit september 2019 voor de trainingen van de 5 naar 10 km. 

De trainingen van de gevorderde lopers worden betaald via het strippenkaart model, vrijheid, blijheid, gezelligheid, inspiratie en inspirerend, samen uit en samen thuis. Dat zijn de speerpunten van de Running Pilots, maar intussen heeft ieder zijn/haar persoonlijk doel en wordt er wel hard getraind.

 

Voor het laatste nieuws kijkt u op de website: www.runningpilotsoostvoorne.nl