· 

Mooi Paardensportweekend HCS

Een mooi paardensportweekend bij Hippisch Centrum Simonshaven. Op zaterdag organiseert HCS van 14.30 uur tot 19.30 uur wedstrijden in diverse categorieën, zondag organiseert RV Noblesse wedstrijden van 09.30 uur tot 18.15 uur. 

 

Zaterdag komen Jeugd, Volwassenen en Talenten aan de beurt. Zondag 12 januari een mooi gevulde KNHS-dressuur startlijst.

De eerste start is zondag om 09.30 uur en de laatste om ongeveer 18.15 uur. RV Noblesse is blij dat de sportruiters HCS zo weten te vinden.

In de ochtenduren rijden de Z-ruiters hun wedstrijd in Rijhal 2 en rijden los in Rijhal 1. Dat houdt in dat beide rijhallen in de ochtenduren voor de wedstrijdruiters zijn gereserveerd. Voor de pensiongasten van HCS is Rijhal 3 de gehele dag beschikbaar en Rijhal 2 weer vanaf 12.30 uur. In de middaguren rijden de BB t/mM2-ruiters hun wedstrijd in Rijhal 1 en rijden los in Rijhal 2. Startlijst via mijnKNHS. Wij wensen alle deelnemers een heel fijne en sportieve wedstrijddag!! Toeschouwers van harte welkom!!