Patrick Lagerwaard gaat als eindverantwoordelijke de sportieve strijd aan met vv Zuidland.

Het bestuur van vv Nieuwenhoorn heeft Patrick Lagerwaard aangetrokken om de sportieve strijd aan te gaan met de Vrouwenafdeling van voetbalvereniging Zuidland. Doel: vanuit een stevige organisatie de Vrouwenafdeling vv Nieuwenhoorn versterken en klaar maken voor de toekomst.

Dat het damesvoetbal in Nederland aan populariteit wint is geen nieuws en ook binnen v.v. Nieuwenhoorn groeit de meidenafdeling door. Dit seizoen spelen de meiden in een speciaal voor hen ontworpen tenue en is er achter de schermen hard gewerkt om deze afdeling vanuit een gedegen organisatie te versterken en klaar te maken voor de toekomst. Dit heeft al geresulteerd in een 3e meidenelftal (MO13) naast de MO17 en MO19, maar vv Nieuwenhoorn wil meer meiden een plaats bieden om te voetballen!

 

De technische commissie heeft afgelopen week overeenstemming bereikt met Patrick Lagerwaard. Hij zal als bestuurslid damesvoetbal gaan bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige dames- en meisjesafdeling op alle fronten, zowel op- als buiten het veld, waarbij ook aandacht is voor goed verzorgde randzaken. Patrick zal nauw gaan samenwerken met de VTC en de jeugdcommissie. Uiteraard moet Patrick nog wel officieel door de ALV worden benoemd. Patrick zal in de komende periode steeds vaker bij Nieuwenhoorn te zien zijn, de nodige kennismakingsgesprekken zijn inmiddels al gestart.