· 

Twirlverenigingen Oleander en TOSS op het NK.

Dit weekend mogen Isabel, Maybel en Lorena van Twirlvereniging Oleander uit Hellevoetsluis laten zien waar ze het afgelopen jaar zo hard voor getraind hebben. De Oleanderdames van hebben zich uitstekend voorbereid en zijn in principe klaar voor de Nederlandse Kampioenschappen in het Topsportcentrum van Almere. 

 

Ook Twirlvereniging TOSS uit Nissewaard is enorm goed vertegenwoordigd. Het Senioren Danceteam met Anna, Kimberley, Lisa, Manon,Melissa, Nadine, Sanne en Shannon (onder leiding Dominique) en Nadine op de individuele nummers, zullen TOSS vertegenwoordigen.

Het Senioren Danceteam zal voor het laatst in deze samenstelling opgaan. Wij hopen dat zij hier met z'n allen een mooie afsluiting van kunnen maken. Nadine zal in de tweede ronde deelnemen met 2 baton in de Kampioensklasse.

 

Wij wensen de TOSS meiden heel veel succes, maar dit geldt ook voor alle andere deelnemers van dit vandaag.