· 

G team HC Voorne dringend op zoek naar spelers

Al een groot aantal jaren is er bij HC Voorne ook G - Hockey. Deze vorm van aangepast sporten is voor mensen met een verstandelijke beperking natuurlijk ook een manier om ondanks hun handicap met sport bezig te zijn. HC Voorne biedt dit aan onder de bezielende leiding van Joke Hinskens. Het is op zich heel laagdrempelig om bij het team aan te sluiten, omdat er geen leeftijdsgrenzen aan verbonden zijn. Helaas bestaat de groep spelers op dit moment, door allerlei omstandigheden nog slechts uit 6 hockeyers. Als er voor het nieuwe seizoen geen spelers bij komen zou dat betekenen dat het team ophoudt te bestaan.

Natuurlijk zou het jammer zijn als er in het reeds beperkte aanbod aangepast sporten op Voorne Putten nog een mogelijkheid hiertoe weg zou vallen. HC Voorne doet hierom een dringende oproep om nieuwe spelers te interesseren om ook te komen hockeyen. Joke en haar trouwe groep vrijwilligers geven trainingen op woensdagmiddagen van 16.00 tot 17.30 op het complex aan de Boerseweg. 

Natuurlijk geldt deze oproep voor alle gemeenten; Je hoeft niet woonachtig te zijn in Hellevoetsluis. Ook als je woonachtig bent in een andere gemeente ben je van harte welkom

 

Ben je Ouder/ verzorger van een G- Sporter en denk je dat Hockey een leuke sport voor uw zoon/dochter of bewoner van een woongroep is, of kent u mensen voor wie deze oproep interessant is, breng deze dan onder de aandacht; Schroom niet om eens informatie te vragen of een training te gaan proberen.

Voor inlichtingen kunt u Joke Hinskens benaderen via jokehinskens@gmail.com of 06-30420511