· 

Succesvolle afdelingskampioenschappen ttv De Repelaer.

Dit weekend werd in Schiedam de Afdelingskampioenschappen van de NTTB afdeling West georganiseerd. De Spijkenisser tafeltennisvereniging De Repelaer was met een mooie afvaardiging vertegenwoordigd.

 

Zaterdag deden drie wedstrijdspelers mee aan de Jeugdkampioenschappen: Inge, Jordan en Joey, aangevuld met veelbelovend talent Kimberly. En met succes, want er gingen prijzen mee terug naar Spijkenisse.

 

In de poulefase kwam Joey tot een tweede plaats maar moest verder in de afvalfase het onderspit delven. Niettemin een mooie prestatie voor een speler die pas een competitieseizoen onderweg is.
Samen met zijn zusje Kimberly kwam Joey ook op een tweede plek in het dubbelspel maar omdat daar geen ‘herkansing’ was hield het daar op.
 

Kimberly kwam in het enkelspel in haar klasse wel uiteindelijk op een mooie vierde plaats. Van haar gaan we nog veel horen! 

Bij de junioren ging het echter wel helemaal los. Inge en Jordan werden tweede bij het dubbelspel en – na een spannende finale – mocht Inge zich Afdelingskampioen in haar klasse noemen.

 

Coach Marcel mag terecht zeer tevreden zijn met zijn pupillen!

Zondag was het de beurt aan de senioren. Jakub Czarny, Jeffrey Tempelman, Johan Krohne, Daan van Houdt, René Bernouw, Els Visser, Marcel de Haas, Jan de Koning en Danny van der Wal togen naar Schiedam. Na een lange zondag keerden ze na afloop huiswaarts. De spelers maakten van elkaar de bijgaande foto's. Waarvoor dank.

 

In het enkelspel bereikte Jakub Czarny de finale van de E2-licentieklasse. Daarin versloeg hij in drie games tegenstander Sidney van der Leij: 11-7, 11-7, 11-6.

 

Jakub Czarny en Johan Krohne wisten de Halve Finale te bereiken van de E-licentieklasse. Daarin speelden Jakub en Johan tegen Bert van Ginneken en Kevin Waalboer. Het werd een zeer spannende wedstrijd met eigenlijk geen krachtsverschil. Jakub en Johan konden helaas de vijf matchpunten in de vijfde, beslissende game niet benutten en verloren de wedstrijd: 13-15, 11-9, 10-12, 11-9, 14-12. Bert en Kevin werden Afdelingskampioen door in de finale Wim van Eeren en Ron Hoogendam achter zich te laten: 3-1.

 

Daan van Houdt bereikte samen met gelegenheidsdubbelpartner Joop van Loo de Halve Finale van de GH licentieklasse. Daarin verloren zij met het kleinst mogelijke verschil van Ellen van Duijvenbode en Frank de Jong: 9-11, 10-12, 9-11.