· 

Mooi en druk paardensportweekend HCS

Dat was een druk dressuurweekend op HCS. Zaterdag een volle startlijst voor de HCS dressuurwedstrijden en zondag RV Noblesse met een volle startlijst voor de KNHS-dressuur!!

Voor een ieder wat wils op HCS. Mooier kunnen we het niet maken, maar daardoor even wat later dan dat u van ons gewend bent een verslag van de HCS-dressuurwedstrijden van zaterdag de 11e januari. 


Zoals gezegd een mooie volle lijst met tot gevolg een gezellige middag en avond!! De jury had het er met het beoordelen, als je naar de uitslagen kijkt, echt wel moeilijk mee. De resultaten liggen over het algemeen dicht bij elkaar. Dus een mooi compliment voor alle inspanningen van de deelnemers. Zoals te doen gebruikelijk kan er altijd maar eentje met de eerste prijs naar huis en ben je dat deze keer niet dan wellicht een volgende keer!! Bij de D3 deelnemers eindigde Marit Schenk op Snowy als eerste met 213 punt; in de D4/D5 werd Richenelien van der Velden op Boomer eerste met 201 punten; bij de D9 t/m D13 deelnemers werd Jada Seine op Graffiti eerste met 205,5 punten; bij de deelnemers boven de 16 jaar werd in de D7 t/m D9 Jewel Peek op Bentley eerste met 202,5 punten; bij de D12 t/m D14 eindigde Tara Philipsen op Sweet als eerste met 204,5 punten en bij de deelnemers van de talentlessen werd Ilse Kieboom (D14) eerste op Magnum met 199,5 punten. Bij de deelnemers van de pension/lease waren deze keer helaas maar twee deelnemers waarvan Michelle Nieuwpoort op Siem als eerste eindigde met 207,5 punten.


Allemaal van harte gefeliciteerd en tot de volgende wedstrijd maar weer!!
Instructieteam-HCS.

 

Gisteren, zondag 12 januari, een fijne en gezellige KNHS-dressuurwedstrijd op de thuislocatie van RV Noblesse: Hippisch Centrum Simonshaven. Tot in de vroege avonduren werd er door jong en oud(er) om de winstpunten en prijzen gereden.

 

In de ochtend werd door de jury, dhr. W.J. Scholte, de ruiters op hun dressuurkunst beoordeeld. In de klasse ZZL/Z2 ging de winst voor proef 27 naar Japke Heerschap-Kramer van RV Oud-Beijerland op Jenson Button met 204 punten; in proef 28 werd de winst toebedeeld aan Anna Dros van RV Barendrecht op Ziva met 203 punten; in de klasse Z1 ging de winst zowel voor proef 23 en 24 naar Jasmijn Kraak van RV Rockanje op haar paard Vikings 's Hitch met maar liefst 227,5 en 222,5 punten; Nikki Poldervaart van RV Rockanje kreeg met haar pony Presley voor zowel proef 23 en 24 de winstpunten 194,5 en 192 toebedeeld; in de klasses M1/M2 (in handicap verreden) kreeg Lianne Verspuij van RV Noblesse op Danita voor zowel proef 19 en 20 de hoogste punten: 190,5 en 191. Vervolgd werd met de jury Mw. S.Sweers in de klasses M1/L2 pony's. Annebell van der Horst van PC De Blijde Rijders op Sunny Boy (cat.D) kreeg voor de proeven 15 en 16 de eerste prijs met 190 en 186 punten; in de klasses L1 en L2 (in handicap verreden) werd Sandra van Gilst van RV Noblesse op Benno tweemaal eerste in de proeven 7 en 8 met 201 en 197 punten; bij de B en BB pony's werd Ella de Jong van PC Oud-Beijerland 2x eerste op haar pony (D) Gwellian met 197 en 198 punten; met de pony Ceyen (A) deed onze jongste deelneemster van deze dag, Jerelle van Bemmel van PC Noblesse, mee en zij eindigde met 191 en 184,5 punten; in de klasse B eindigde Djelaney Muller van RV Noblesse op Image en won beide proeven, 3 en 4, met 202 en 197 punten.


Allemaal Van Harte Gefeliciteerd en graag tot de volgende wedstrijd!!