· 

Moeizaam seizoen BCRS 1.

BCRS 1 heeft het dit seizoen lastig in de 3e divisie afdeling 5. Na 11 wedstrijden, waarvan 2 zeges, drie gelijke spelen en zes nederlagen, staat het Spijkenisser badmintonteam op de op een na laatste plaats (7e) van de ranglijst met 34 punten.

De dames enkelwedstrijden (Naomi Sintnicolaas en Tessa Toeter), Max Gundlach (Hren enkel) en het 1e gemengde dubbel Naomi Sintnicolaas/Vincent Hoogendoorn hebben een positieve score en leveren de meeste punten op.

 

Er rest het team nog drie wedstrijden. Zaterdag 18 januari volgt de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst Dropshot BC 3. Op 26 januari reist BCRS 1 naar Conquesto 2 (nummer 6) om de competitie op 8 februari in eigen huis af te ronden met de wedstrijd tegen de huidige nummer laatst (8e) Schollevaar 2. Het is dus niet ondenkbeeldig dat Spijkenisser mannen en vrouwen nog de nodige punten binnen halen om te stijgen op de ranglijst.