· 

vv Spijkenisse begint aan laatste 16 rondes.

Voetbalvereniging Spijkenisse begint met het 1e team aan de laatste 16 rondes. Volgens clubverslaggever Piet van Dijk dan. Oftewel: alle hens aan dek.

 

Spijkenisse begint komende zaterdag, uitermate gemotiveerd en gesterkt door goed spel in de oefenwedstrijden, aan een loodzware klus.

Primair moeten de groen-witten van die voorlaatste plaats op de ranglijst af en vervolgens willen de mannen van trainer Peter Wubben de nacompetitie vermijden.

 

Tegenstander in de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft is Rijnvogels. De ploeg uit de Bollenstreek speelt al jaren in de schaduw van de grootmachten Katwijk en Quick Boys, maar is als degelijke middenmoter een niet te onderschatten opponent.

 

Rijnvogels is trouwens al volop bezig met de seiezoensplanning voor het volgend seizoen. 

De Katwijkers vervangen de trainers Jimmy Simons en zijn assistent Huig Hoek door de oefenmeester Thomas Duivenvoorden (Den Hoorn) en Roy Mulder. Verder vertrekken Richard van Vlug, Max van Steen, Luuk Slag,  Jeffrey Verkerk en Diederick Hoogerwaard met nog onbekende bestemming. Luc van der Plas (Quick Boys 2), Yannic Augustinus en Axel Wendt (beiden Nootdorp) en Virgil Tgin-Acjoe (Quick Den Haag) versterken de ploeg.

 

Spijkenisse kan dus de basis leggen voor de start om de doelstellingen te realiseren. Zorg dat u er bij bent want onze jongens kunnen een twaalfde man goed gebruiken. Komende zaterdag dus, aanvang 14.30 uur op het sportpark Jaap Riedijk. Wij zien u graag langs de lijn. Tot dan. 

 

Verslag: Piet van Dijk.

Foto: Yannick Verhoeven.