· 

Jaap Looy doet goede zaken bij Jeu de Woeles.

Jaap Looy heeft donderdagavond goede zaken gedaan bij de Hellevoetse Jeu de Boules-vereniging Jeu de Woeles. Hij bleef samen met Maja Postma en Louis de Ruyter zonder nederlaag en zag zijn concurrenten voor de 3e periode en algemeen klassement met verlies geconfronteerd worden. 

 

In de 3e periode heeft Jaap ongeslagen de leiding: 9 uit 9. Rob van Leeuwen en Bas Bravenboer verloren tweemaal en haakten af. Rob heeft nu een score 7 uit 9, Bas 6 uit 9. Beste dame is Maja Postma met 5 uit 9.

 

In het Algemeen Klassement gaat Jaap alleen aan de leiding omdat Jean van Heddegem een nederlaag leed. Jaap heeft 31 uit 42, Jean 30 uit 42. Wendy van Yperen volgt op gepaste afstand op de 3e plaats met 24 uit 42. 

 

De woensdagmiddaggroep had de pech dat het al weer de 2e keer hun boulesmiddag verstoord zag door het weer. Volgende week meer geluk?