· 

De Voorbeschouwing in het mannenvoetbal voor zaterdag 18 januari

In de hoofdklasse A start Spijkenisse als de nummer 15 met 10 punten thuis tegen de nummer 8 met 20 punten Rijnvogels aan de 2e seizoenshelft. Spijkenisse zegt zelf op haar website: "Alle hens aan dek. Spijkenisse begint komende zaterdag uitermate gemotiveerd en gesterkt door goed spel in de oefenwedstrijden, aan een loodzware klus."

 

Vandaag beginnen de mannen tegen 'het 3e team uit Katwijk' en vaste middenmoter Rijnvogels. Kunnen de mannen net als de laatste wedstrijd voor de winterstop beginnen met de 3 punten? Om 14:30 trapt vv Spijkenisse op het Jaap Riedijk de 2e seizoenshelft af en ook Sport op Voorne-Putten zal contact houden tijdens de wedstrijd met de Groen-Witten. 

 

Inhaalwedstrijden. 

 

In de 3e klasse D: GHVV '13 tegen HBSS (wedstrijd 10e speelronde). 

GHVV 13 zal als de  nummer 12 met 11 punten de nummer 3 met 23 punten ontvangen. GHVV '13 kan door te winnen vandaag ineens weer aansluiten bij de middenmoot. Bij een eventueel verlies gaat men een zware tijd hebben om boven de streep te komen en met 3 andere regioploegen de degradatiestrijd aangaan.

Om 14:30 beginnen de mannen de wedstrijd en wij van Sport op Voorne-Putten bellen deze middag (in het LIVE programma SportopVoornePutten radio) een aantal keer naar GHVV '13 om op de hoogte gebracht te worden van het wedstrijdverloop aldaar.

 

In de 4e klasse H treft Simonshaven als de nummer 12 met 3 punten de nummer 7 met 16 punten Zinkwegse Boys. Simonshaven hoopt om nog keertje te stunten en de 3 punten te pakken. Zal dat tegen Zinkwegse Boys gaan lukken? Wij houden u op de hoogte deze middag van de stand in Simonshaven.