· 

De Voorbeschouwing in het vrouwenvoetbal voor zaterdag 18 januari

Dames 4e klasse 1 met om 09:45 Flakkee tegen Hekelingen, om 11:00 de DERBY Rozenburg tegen GHVV '13 en om 13:40 Poortugaal tegen Rockanje. 

 

- Hekelingen dat nog met de volle 27 punten boven aan staat gaat naar de nummer 5 met 11 punten Flakkee. Vorige week werd het in en tegen Poortugaal (de nummer 2 ) 3-7 en daarmee staan de dames uit Hekelingen nu 8 punten voor op de nummer 2. Nemen de dames vandaag weer de punten mee naar huis of gaan ze punten moeten laten liggen bij Flakkee?

 

- de derby Rozenburg tegen GHVV '13 - de wedstrijd tussen de nummer 3 met 18 punten Rozenburg en de nummer 7 met 8 punten GHVV '13. Rozenburg hoopt weer de vorm terug te vinden en de achtervolging op Hekelingen te vervolgen. GHVV '13 wil steviger in de middenmoot komen en misschien zit er uiteindelijk wel meer in voor de dames van GHVV '13.

 

- Poortugaal ontvangt als de nummer 2 met 19 punten de nummer 6 met 9 punten Rockanje. 10 punten verschil op ranglijst maar dat is een papiertje. Kan Rockanje vandaag verrassen en Poortugaal voor de 2e week op rijd te laten verliezen? Of staan ze na vanmiddaag met lege handen in Poortugaal?