· 

Mooie uitzending SportopVoornePutten radio

De derde uitzending van SportopVoornePutten radio bij LINQ Media, was opnieuw een zeer bijzondere. Het team van SportopVoornePutten was voor de gelegenheid aangevuld met toppers Marco Donkersloot en Piet van Beveren van LINQ Media. Dit om de hoeveelheid aan sportgasten op te kunnen vangen. Hen te ondervragen over de mooie sport die ze bedrijven en te voorzien van het nodige entertainment en een hapje en een drankje. Peter van Herp, Jack Holten, Joris Hendriks, Cor Buys en Marcel van den Nieuwendijk waren zeer blij met deze ondersteuning. 

Kimberley Pikeur was met haar volledige dansgroep "The Big Bang" naar de studio gekomen. Gesteund door meerdere ouders, vertelde zij en drie enthousiaste jonge teamleden over het wel en wee van de dansgroep en het feit dat men Nederlands en Europees Kampioen was geworden. Ook het nieuwe onderkomen mocht niet onderbelicht blijven, net als de nominatie voor Sportploeg van het jaar, The Big Bang én Coach van het Jaar, Kimberley zelf. Het plezier spatte eraf en het bleef nog lang onrustig in de LINQ Studio.

Peter van Herp had de eer om Yance Deflers te mogen interviewen. Deze topper van Taekwondo Voorne Putten is opnieuw kandidaat om afgevaardigd te worden naar het Wereldkampioenschap en maakt kans op  de titel Sporter van het Jaar op maandag 27 januari tijdens het Sportgala Nissewaard in Theater de Stoep. Peter was onder de indruk van de resultaten van Yance. Diverse keren Goud en Zilver op Internationale Toernooien in o.a. België en Engeland, maar ook de prestaties op het Europees kampioenschap kwamen ter sprake. 

Marcel van den Nieuwendijk tenslotte, sprak met Georgo Muller en zijn zeer sportieve zonen Enzo, Lucio en Zino. Van tevoren leek er wat voorbereiding gewenst. De jonge mannen waren enigszins onder de indruk van hun eerste radio ervaring echter bleek er van zenuwen totaal geen sprake te zijn. Vol passie spraken deze toppers over het eredivisie basketbal avontuur (Enzo) onder 16 jaar en zijn passie voor Rotterdam. Lucio en Zino voetballen bij Spijkenisse en willen over 10 jaar allebei in Ajax 1 spelen. Met het LM op de jas van Lucio zit het alvast wel goed. Georgo is altijd zeer sportief geweest en probeert zijn zoons ook sportief op te voeden. Plezier en respect staat voorop, als de resultaten dan komen is het plaatje compleet. We hopen de gehele familie over 10 jaar eens terug te zien.

Ook werd er tijdens de uitzending contact gelegd met Kevin Kremer van 't Capproen, konden we Rene Reek (GHVV'13), Piet van Dijk (VV Spijkenisse) en Bert van Dongen(SV Simonshaven) bellen voor LIVE verslagen van de wedstrijden. Dank hiervoor! Met de ondersteuning van Patrick Buys en Leen Looij op de achtergrond, werd het een leerzame en mooie uitzending. We kunnen niet wachten op volgende week.